dijous, 2 de novembre del 2017

Taller extraescolar d’estudi assistit ESO (curs 2017-2018)


  Necessites ajuda per…

Fer els deures? Repassar algunes matèries?

Organitzar-te la feina? Preparar els exàmens?

  
Taller extraescolar d'estudi assistit ESO (curs 2017-2018)



Les sessions d'estudi assistit aniran a càrrec de graduats universitaris.



Descripció de l'activitat: es tracta de sessions d'estudi assistit (no són "classes particulars"), això vol dir que els alumnes treballaran de manera autònoma en la realització dels seus deures, estudiaran per preparar exàmens, elaboraran treballs que els hagin encarregat els professors, etc. El treball dels alumnes estarà supervisat pel professor/a responsable de l'activitat que aclarirà els seus dubtes, els ajudarà a organitzar-se i els facilitarà el suport necessari.



Horari:


-      Dilluns i dimecres de 17:30h a 19:00h.

-      Dimarts i dijous de 17:30h a 19:00h



De 17:00 a 17:30 els alumnes poden pujar a la biblioteca.


Preu de l'activitat: 25,00€ al mes si vénen dos dies, o 12,50€ si només vénen a un. Les famílies hauran d'abonar, mitjançant ingrés bancari, l'import de cada mes durant la primera setmana del mes corresponent.



 Places limitades: màxim 12 alumnes per grup.



Les famílies que estiguin interessades en inscriure el seu fill/a han de complimentar les dades següents i lliurar el resguard d'inscripció en el despatx de l'AMPA. Les famílies seran avisades per telèfon, confirmant la inscripció, i la data d'inici de les sessions.



Badalona, octubre de 2017


El taller comença el dia 6 de novembre.

A causa del poc temps de resposta del que disposeu per apuntar als vostres fills, preguem que les famílies interessades que no puguin vindre personalment a l'AMPA, ens envieu un missatge a aquest correu amb el Nom i Cog noms de l'alumne, el curs, un número de telèfon i si vindran als dos dies o en cas de voler apuntar-se només a un, digueu a quin dels dos. Un cop comencin ja portaran el resguard.


Horari de l'AMPA (de dilluns a divendres de 10:30 a 11:30 i de dilluns a dijous de 17:00 a 19:00h)


Resguard Estudi Assistit 17-18

Libre de virus. www.avast.com